Stockholm Furniture Fair och Northern Light Fair

Stockholm Furniture Fair och Northern Light Fair är en av Sveriges största möbelmässor. Den hålls i Stockholm och är återkommande varje år. Det var till en början inte meningen att mässan skulle hållas varje år men eftersom att den gick med stor vinst och vart efterfrågad redan efter att den första mässan hölls så fortsatte man arrangera mässan.

Mässan är främst till för fackfolk som åker dit för att samla inspiration och uppdatera sig inom design modet. Men självklart får även privatperson besöka mässan också. De som ställer ut på Stockholm Furniture Fair och Northern Light Fair är designers samt representanter från möbelindustrin som visar upp sin produktion eller innovation. Här kan då de som själva äger en butik som säljer inredningsprylar få tips på nya produkter som de ska plocka in i sitt sortiment, samt knyta kontakter med nya företag. Även de som ställer ut har nytta av detta, då de kan knyta kontakter med blivande återförsäljare.

En möbelmässa är dock inte bara till för företag, utan även du som privatperson kan få ut en hel del av ett sådant evenemang. Är du på väg att flytta och behöver inspiration till hur du kan inreda ditt kommande hem så är ett mässbesök mycket givande. Utöver inspiration brukar även företagen som ställer ut vara generösa med att dela med sig av tips och idéer, samt olika gåvor och rabatter som du kan nyttja vid köp av deras produkter.

Att gå på en möbelmässa är en riktigt rolig upplevelse och utöver möbler så finns det mässor för det mesta. Till exempel kan du få på en företagsmässa, en djurmässa eller varför inte en bröllopsmässa.