Populära inredningsdetaljer

Inredning ligger nära hjärtat hos en hel del människor. Likt allt annat så går även inredning i vågor, vilket betyder att det ständigt kommer ut nya produkter på marknaden. Trots detta finns det även inredningsfavoriter som består och som aldrig riktigt går ur tiden.

Det svenska möbelvaruhuset IKEA har under åren släppt en mängd olika produkter som blivit riktigt ikoniska. Dessa hittar man idag i var och vartannat hem. Den som de flesta kommer att tänka på är bokhyllan Billy, som är en av de första möblerna som designades av företaget. Men förutom denna finns det även andra produkter som fortfarande är lika heta. Sidorborden Lack, soffan Klippan och kudden Famnig är kanske inte produkter som man känner igen vid namnet, men när du ser dem så kommer du säkert garanterat känna igen dessa.

En möbel som även den har hängt med under en mängd år och som bara under det senaste året har fått stor popularitet igen är Stringhyllan som återfinns på en mängd olika ställen i hemmet. Tack vare att du själv kan anpassa din Stringhylla efter det förvaringsbehov du själv har så går det att finna både stora komplex såväl som mindre varianter. Med tiden har hyllan fått en mängd olika uppdateringar i form av nya färger och moduler, allt för att den ska passa in i din vardag så bra som möjligt.

Förutom rena produkter så finns det även trender som kommer och går inom inredningsvärlden. Detta gäller då ofta i form av färger eller material. Till exempel så har vi haft flera perioder då den minimalistiska stilen varit populär, där stilrena produkter utan allt för många detaljer har fått stå i centrum. Även den industriella stilen med mycket metaller, samt den lantliga stilen med inslag av trä har återkommit under åren.